Skip to main content

Dit is waarom het Bamboo Detox masker zo goed is voor je huid

Gezichtsmaskers zijn een geweldige manier om je huid te verwennen en te verzorgen. Er zijn veel verschillende soorten maskers, elk met hun eigen unieke voordelen en ingrediënten.
In dit blog ga ik dieper in op het Bamboo Detox masker+ van IK Skin Perfection.

Wat is het Bamboo Detox Mask?
Het Bamboo Detox Mask van IK Skin Perfection is een gezichtsmasker dat is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder actieve bamboehoutskool en kaolien klei. Het masker is ontworpen om diep in de huid te dringen en onzuiverheden, zoals overtollige talg en vuil, te verwijderen.

Wat zijn de eigenschappen?
Het Bamboo Detox Mask werkt als een diepe reiniger voor je huid en helpt om verstopte poriën te openen en te zuiveren. Het masker is ook ontworpen om de natuurlijke vochtbalans van je huid te behouden, waardoor het geschikt is voor alle huidtypen.

Een belangrijk ingrediënt van het masker is bamboe houtskool, dat bekend staat om zijn absorberende eigenschappen en het vermogen om gifstoffen uit de huid te trekken. Naast bamboe houtskool heeft het masker nog meer belangrijke hoofdingrediënten:
– Kaolin klei vormt een milde reiniger voor elk huidtype, verwijdert onzuiverheden en absorbeert oliën zonder ontsteking of roodheid te veroorzaken.
– Bentoniet klei absorbeert olie en vuil uit de poriën. Het maakt de huid gladder, strakker en zachter waardoor fijne lijntjes vervagen.
– Tea Treeolie zorgt voor een optimale zuivering van de huid. Het heeft ook een verfijnde werking op de poriën, stimuleert celvernieuwing en heeft een kalmerende werking op de geïrriteerde huid.

Hoe gebruik je het masker?
Om het Bamboo Detox Mask te gebruiken, breng je een gelijkmatige laag aan op een gereinigd gezicht en laat je het 10-15 minuten inwerken. Spoel het vervolgens af met warm water en dep de huid droog met een handdoek. Je zult meteen merken dat je huid gladder en helderder aanvoelt. Gebruik het masker twee keer per week, en combineer met een serum en 24H crème voor een optimaal resultaat.

Het masker is altijd op voorraad en te koop in de salon en in de webshop. Het prachtige stenen maskerbakje en de maskerkwast zit ook in het pakket.

error: Content is protected !!