Skip to main content

Voed je huid in de winter met de juiste serums

Serums zijn jouw krachtige bondgenoten om een droge, geïrriteerde en gedehydrateerde huid aan te pakken. Door de serums van IK over elkaar aan te brengen (layering) combineer je verschillende serums voor maximaal huidresultaat. Ontdek deze aanpak en bereid je voor op een gehydrateerde huid die gevoed wordt en met verbluffend resultaat.

KRACHTIGE OPPEPPER
Een serum is een geconcentreerd fluïde, boordevol actieve ingrediënten, vitamines en antioxidanten. Met de fijne moleculaire structuur dringt het diep door in de huid, wat het ideaal maakt voor de intensieve verzorging van een gedehydrateerde huid. Een serum geeft je huid een krachtige oppepper en is een echte probleemoplosser én huidverbeteraar. Door dagelijks gebruik, werk je actief aan het herstellen en verbeteren van je huid, waardoor je deze in optimale conditie brengt.
Vaak wordt één serum in een beautyroutine gebruikt, maar heb je al weleens overwogen om serums op een perfecte manier te combineren? IK Skin Perfection noemt dit 1, 2, 3…. Serum Layering! Dit kan vaak leiden tot effectievere en snellere huidresultaten. Verwen je huid extra deze winter met jouw ultieme Serum Layering-routine die het verdient!

EEN GEPERSONALISEERDE SERUM LAYERING ROUTINE VOOR AL JOUW HUIDBEHOEFTEN IN DE WINTER
Wil je ontdekken welke combinaties perfect zijn voor jouw huid? Voor elk huidprobleem, huidconditie of huidwens bestaat een ideale combinatie van serums.

  • Voelt jouw huid droog en trekkerig aan? De intensief hydraterende HYALURON+, samen met GLYCOL ACID+ en MICROBIOME+, vervult de behoeften van jouw droge huid het beste. Game-changer voor de winterperiode!
  • Als je huid glimt en last heeft van puistjes, acne of andere onzuiverheden, is de combinatie SALICYL ACID+, GLYCOL ACID+ en PRERED+ de ultieme aanpak voor jouw onzuivere huid.
  • Ervaar je een rode en geprikkelde huid? PRERED+ biedt de oplossing in jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine. Vul dit aan met HYALURON+ en MICROBIOME+ voor een optimale combinatie voor jouw huid.
  • Zie je de eerste tekenen van huidveroudering en maakt je huid een vermoeide indruk? C GLOW+ is dan het ultiem vitaliserende wondermiddel voor jouw huid. Combineer dit met GLYCOL ACID+ en RETINOL+ voor de nacht en je hebt dé gouden combinatie voor jouw huid te pakken.

Natuurlijk zijn er nog meer combinaties mogelijk. Ik adviseer je graag over wat het beste bij jouw huid past.

error: Content is protected !!