Skip to main content

Wat zijn de voordelen van probiotica in huidverzorging?

In de wereld van huidverzorging staat de laatste tijd ‘probiotica’ regelmatig in de spotlights. Deze ‘goede’ bacteriën zijn niet alleen gunstig voor je spijsvertering, maar ze doen ook wonderen voor je huid. Ontdek welke voordelen probiotica in je huidverzorging heeft.

Lees verder

Een gezonde huidflora: is jouw microbioom in balans?

Een evenwichtig microbioom, gezonde huidflora? Je hoort en leest er steeds vaker over! Maar wees eens eerlijk, ken jij het belang van een gebalanceerd huidmicrobioom? En wist jij dat die vervelende puistjes maar ook die droge, geïrriteerde huid zomaar veroorzaakt kunnen worden door disbalans van jou microbioom? 

Lees verder

Hoe je darmmicrobioom je huid beinvloedt

In de zoektocht naar een gezonde, stralende huid kijken we vaak naar externe factoren zoals huidverzorgingsproducten. Maar wat als we je vertellen dat een belangrijke speler in het spel zich bevindt in het binnenste van je lichaam? Ontdek de fascinerende connectie tussen je darmmicrobioom en de gezondheid van je huid.

Lees verder

Voed je huid in de winter met de juiste serums

Serums zijn jouw krachtige bondgenoten om een droge, geïrriteerde en gedehydrateerde huid aan te pakken. Door de serums van IK over elkaar aan te brengen (layering) combineer je verschillende serums voor maximaal huidresultaat. Ontdek deze aanpak en bereid je voor op een gehydrateerde huid die gevoed wordt en met verbluffend resultaat.

Lees verder

Dit is waarom het Bamboo Detox masker zo goed is voor je huid

Gezichtsmaskers zijn een geweldige manier om je huid te verwennen en te verzorgen. Er zijn veel verschillende soorten maskers, elk met hun eigen unieke voordelen en ingrediënten.
In dit blog ga ik dieper in op het Bamboo Detox masker+ van IK Skin Perfection.

Lees verder

Hoe verzorg je je huid in de herfst?

Een gloednieuw seizoen betekent nieuwe weersomstandigheden en een verandering van je huidconditie. Gure wind en regen kunnen een negatief effect hebben op je huid.

Lees verder

error: Content is protected !!